Skip to content
barbados-logo-1

Prijevodi sa engleskog na arapski jezik i obratno

Sve vrste prijevoda za engleski i arapski jezik

Nudimo usluge pismenog i usmenog prijevoda sa engleskog jezika na arapski jezik i obratno, iz raznih područja kao sto su ekonomija, industrija, pravo, medicina, finansije. 

Pažljiva procjena teme i odabir najkvalitetnijeg uposlenika sa iskustvom u relevantnom području omogućavaju nam da postignemo kvalitet usluga prijevoda i da budemo najbolji prevoditelji na zadovoljstvo naših klijenata.

Prije isporuke završenog prijevoda klijentu još jednom provjeravamo njegov kvalitet.

Našu poslovnu filozofiju čini ideja da prvenstveno nudimo klijentima naše usluge, uz pomoć stručnih saradnika i moderno opremljenog i kompjuteriziranog ureda. 

Vrhunski kvalitet naših usluga prijevoda i vrhunska profesionalnost – to su osnovni principi koje stalno nastojimo podržavati, u našem interesu. 

Također, u potpunosti smo svjesni da šta god da radimo, možemo to uraditi i bolje. Za poslove prevođenja angažirani su visoko obrazovani profesionalni prevodioci sa dugogodišnjim iskustvom u prevođenju i znanjem iz specifično određenih strateških oblasti.

Pored usluga stručnih prevodilaca, za složenije tekstove koristimo usluge stručnjaka za određene oblasti (inženjere, pravnike, zdravstvene radnike, itd.), koji također govore strane jezike.

Rokovi za isporuku određenih prijevoda ovise o količini i složenosti teksta koji je namijenjen za prevođenje. Stoga, rokovi za isporuku se dogovaraju nakon uvida u vrstu i količinu teksta.

Na vaš zahtjev i iskazan interes, možemo vam besplatno poslati našu ponudu da saznate koja je cijena usluga prijevoda.

Kontaktirajte nas